Får du mail från styrelsen?

Efter senaste medlemsutskicket den 8 oktober har flera kolonister noterat att e-postmeddelanden från styrelsen hamnat i skräpposten. Detta beror på att vissa mailtjänster (t.ex. gmail) felaktigt tolkar utskick från styrelsen som skräppost efter att vi skickat ut samma mail till många mottagare. Mail som hamnar i skräpposten visas inte i din vanliga inkorg och rensas automatiskt efter en tid.

Enklaste sättet att undvika problemet är att lägga till styrelsens e-postadress som kontakt i din mailtjänst, så att mailtjänsten vet att mailet kommer från någon du känner. Du kan även flytta ett eller flera mail från skräpposten till inkorgen, vilket hjälper mailtjänsten att förstå hur framtida mail från styrelsen ska sorteras när de kommer in. I vissa mailtjänster kan du ange styrelsen som betrodd avsändare. Hör gärna av dig till styrelsen om du vill att vi skickar ut något mail igen.

Merparten av informationen som styrelsen mailar ut publiceras även på hemsidan.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *