Föreläsning om kompost

I anslutning till årsmötet den 19 mars får vi lyssna till en föreläsning med Gunnar Eriksson på temat Kompost – Trädgårdens kretslopp. Hur kan du göra din egen jord? Hur lång tid tar det? Hur mycket näring finns det i kompostmylla och hur använder du den bäst? Blir det inte väldigt skräpigt?

Gunnar Eriksson är författare till boken Kompost och driver företaget Kompostcenter. Han kommer att berätta om hur vi genom kompostering kan ta var på det växtmaterial som produceras på våra kolonilotter och behålla materialet inom lottens eget kretslopp och på så vis även minska på transporter, gynna mikrolivet i jorden och framför allt skapa fantastiskt bra jord – helt gratis!

Föreläsningen är öppen för alla medlemmar, ingen föranmälan eller avgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *