Midsommarlunchen

Kolonisterna möttes på midsommaraftonens morgon av ett strålande väder till skillnad från föregående år då vi tvingades ställa in.

Några morgonpigga mötte upp vid föreningsstugan med allehanda blommor och bladverk för att resa och klä midsommarstången och ställa i ordning för den gemensamma lunchen. Flaggan hissades och snart såg allt ut som det bör.

Ewa, Peter och Kerstin klär midsommarstången. Nästan färdig…
…besiktning
Klart!

Snart var det dags för lunchen som var och en tagit med tillsammans med bestick, tallrik och glas, vilket gjorde det hela smidigt. Nu åt man sill, färskpotatis, västerbottensost som bäst sköljdes ner med öl. Så vidtog naturligtvis snapsvisorna med tillhörande dryck, alltid får man höra något nytt och fyndigt.

Första snapsvisan!
Fin utsikt!
Ewa ger uttrycket ”glad i hatten” en vidare betydelse.
Efter många trevliga samtal vid borden och inplockning av bord och stolar gick var och en till egen lott, för att där förmodligen fortsätta midsommaraftonen. Traditionen med lunchträffen återkommer förstås nästa år, då för nionde gången!

Ett svar till ”Midsommarlunchen”

  1. Profilbild för Peter 57
    Peter 57

    Väldigt trevligt att vara med och väldigt trevligt beskrivet. Och tack för foton oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *