Trädgårdsmässa

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar den 31 mars – 3 april

Den första blyga blåsippan siktad den 11 mars i Pipers park.
Blåsippor och trädgårdsmässa, då är det vår!

Så här skriver Nordiska Trädgårdar på sin hemsida:

”Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa – den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster!

Vi öppnar upp dörrarna till Nordiska Trädgårdar precis som planerat den 31 mars – 3 april. Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss på Stockholmsmässan.

I och med att restriktionerna avskaffats i tid till mässans öppnande så gäller inte längre kravet om vaccinationsbevis för besökare och utställare. Även om restriktionerna är borta vill vi träffas säkert vilket innebär att vi bland annat har breddat gångarna för att skapa en bra miljö för alla.

Kom och inspireras, lär dig mer om odling och trädgård. Möt våra utställare och handla växter, lökar, knölar, fröer och mycket mer. Här har du möjlighet att skaffa allt för din trädgårdssäsong.
Blir det tungt att bära? Checka in dina inköp i Pryl- & plantgarderoben.


Öppettider:
Torsdag-söndag kl. 09:00-18:00

I år har vi endast biljettförsäljning online.”

I senaste numret av Koloniträdgårdsförbundets tidning ”koloniträdgården” (nr 1 2022) finns på sidan 45 en rabattbiljett som ger oss kolonister 60 kr rabatt på inträdet. Du får rabatten genom att gå in på Nordiska Trädgårdar (Öppnar ny sida) och anger koden FOR2022 när du köper biljetten.

På samma sida (45) i tidningen finns också en värdekupong att klippa ur och ta med som ger dig en mässpresent när du besöker förbundets stora monter (A1:10). I montern kommer förbundet bl.a. att presentera två olika föreläsningar. Du kommer säkert att träffa på andra kolonister i montern, inte minst från vår förening!
Läs mer:
Nordiska Trädgårdar (Öppnar ny sida)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *