Kalendarium år 2022

Tivoli brygga

Nu blir det inte mörkare och ljuset vänder åter! Lite för tidigt att ställa fram sommarmöblerna kanske – men ändå – snart är vi där! Medan vi väntar på sommarvärmen kan man ju ta ett vinterdopp från den restaurerade bryggan. Eller en tur på skridskor ute på isen kanske?

De planerade aktiviteterna för år år 2022 finner du via länken nedan. De flesta aktiviterna känns väl igen, de återkommer i liknande form varje år. Ingen vet ju hur dessa aktiviteter kan utföras med anledning av den pågående pandemin. Det kommer säkert att behöva göras en del ändringar – något tillkommer och kanske något måste ställas in – så håll utkik efter detta på hemsidan och anslagstavlorna. Länken finns alltid att tillgå i menyn:

Kalendarium år 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *