Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! Den tidigare hemsidan skapades från grunden av Per-Åke Pettersson och tjänade oss väl under många år. Genom flytten till WordPress hoppas vi dels få en uppdaterad funktionalitet, och dels en enklare administration som inte kräver kunskaper inom programmering. Som besökare kommer du exempelvis att märka att visningen av innehållet anpassas till skärmen på din dator, läsplatta eller mobil.

Mycket är sig likt – vi har försökt att ta med oss värdefullt material från den tidigare hemsidan och färgsättningen känner du igen än så länge. Vi fortsätter att utveckla hemsidan och ser fram emot dina bidrag i form av bilder, krönikor, reportage, rapporter från området, omvärldsbevakning, dikter, sånger, information, tips på aktiviteter eller annat du vill dela med dig av. Vi tar gärna del av dina önskemål och förslag om innehåll, funktioner, design osv. Kommentera nedan eller maila till styrelsen@bergshamrakoloniforening.se.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *